Margon, integral solutions

És una empresa metal·lúrgica espanyola de cicle complet que centra la seva activitat en el disseny, enginyeria, fabricació i subministrament de béns d’equip per sector ferroviari, defensa i obra pública.

L’experiència acumulada durant més de 25 anys i l’estreta col·laboració amb els nostres clients, des del disseny del producte fins al servei postvenda, consolida a Margon com a referent en sectors amb alt valor tecnològic.

Margon centra la seva activitat en poder oferir flexibilitat, agilitat, assessorament i un alt grau de professionalitat donant solució a qualsevol de les fases de desenvolupament del projecte convertint-se així en un partner fiable.

Equip

El valor més important de la companyia és el seu grup humà , format per professionals de sòlida experiència en el desenvolupament de projectes d’interiorisme per al mercat ferroviari i en la manufactura de components metàl·lics per a tot tipus de material ferroviari i altres sectors d’alta tecnologia i especialització

Veure l’equip complet

Maquinaria

La contínua adequació dels equips permet a la companyia assolir les màximes exigències quant a qualitat, preus i terminis de lliurament.

MAQUINARIA